Kwaliteits zorg

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /www/initfour/chinaimport/ucic.nl/www/includes/menu.inc).

De kwaliteit van uw product
Kwaliteit is waar wij voor staan! Onze medewerkers in China voeren gedurende het complete productieproces controles uit en zorgen dat de gewenste kwaliteit word gehanteerd. Vanaf het moment van prototyping tot en met de verscheping zorgen wij er voor de alle benodigde controles worden uitgevoerd.

Ook kunnen wij, indien gewenst, zorgen voor alle mogelijk keurmerken voor uw product. CE, TUV Kema of ieder andere certificering is bij ons aan te vragen voor uw product. Verder zorgen we niet alleen dat maatvoeringen en toleranties gecontroleerd worden maar ook staan wij voor de gebruikte grondstoffen eventueel met certificering en de productiewijze.

Fysieke bescherming
U kunt voor en tijdens de productie uw wensen kenbaar maken wat betreft de verpakking van uw product. Wilt u alles in bulk verpakt? Of liever per stuk in een bubbelfoliezakje of doosje? Moeten er traytjes in de doos komen, of wilt u uw producten op een andere manier verpakt zien? In overleg is bij ons alles mogelijk.
Om uw producten een goede bescherming te bieden tijdens het transport, worden alle verpakkingen voor de verscheping gecheckt. Wanneer enkel dozen niet volstaan  zijn wij in staat om in ons warehouse pallets op maat te maken, en om complete kratten om uw producten te bouwen. Op deze manier doen wij er alles aan om uw producten de bescherming te bieden die het verdiend.

 

 

 

Product bescherming
Doordat wij uw producties verdelen over verschillende productielocaties en assembleren in ons eigen warehouse, zijn wij in staat om uw product zo veel mogelijk te beschermen tegen concurrenten. Wij stellen al het mogelijk in werking om uw product te beschermen tegen ongewenste geinteresseerden.
Wij ontwikkelen graag uw producten en hebben geen belang bij eigen verkoop van producten op de Nederlandse of internationale markten. Indien wenselijk stellen wij een overeenkomst  op waarin wij staan voor bescherming van uw product(ies).

Arbeidsomstandigheden
Wij selecteren en controleren fabrieken of de werkomstandigheden voor de werknemers ruim voldoende zijn en of machines die gebruikt worden veilig en up to date zijn.
Uiteraard is onze eerste zorg dat er op onze productielocaties absoluut geen sprake van kinderarbeid zal zijn. Dit is een punt waar wij zeer streng op toe zien, en kunnen garanderen dat hiervan nimmer sprake kan zijn bij onze producties.

Copyright United China Import Company bv. 2016. Nijverheidsweg 27 - 9482 WB Tynaarlo - The Netherlands +31(0)592 54 21 20   Algemene voorwaarden